Me

[row] [span8]

ots_me

Tarjoamme sisustussuunnittelua mittatilauksena koteihin ja yrityksiin.
Lupaamme ammattilaisen täyden panoksen ja intohimon. Tämä tarkoittaa ripeää toimintaa, asioiden kokonaisvaltaista prosessointia, päätöksentekoa, luovuutta, löytämistä, onnistumista ja iloista naurua!

———————————————————————————————————-

jaana

Jaana Ahokoski
Olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa ohjaus-ja opetustöissä pienen ikäni. Oman lapsen syntymän ja parin hoitovapaalla vietetyn vuoden jälkeen päätin vaihtaa alaa. Hakeuduin sisustusalalle jo silloin kun se ei vielä ollut edes trendikästä. Sisustuksen ihmeellinen ja innovatiivinen maailma vei vauhdilla mukanaan! Päädyin vuodeksi tekemään Inno-ohjelmaa; vuosi oli opettavainen, haasteellinen ja ihana! Tv:ssä esiintyminen toi valtavasti työtä ja palaute antoi uskoa omiin kykyihin. Nykyään keskityn suunnittelemaan tiloja kaikille teille, jotka haluatte kauniin, käytännöllisen ja toimivan ympäristön.

 

———————————————————————————————————-


Anna Nääppä
Olen Anna Nääppä, ammatiltani hammashoitaja ja valokuvaaja. Kuvaan sisustuksia, ihmisiä, kukkia ja asetelmia. Valokuvaus on intohimoni ja harrastukseni. Minulla on painava järjestelmäkamera melkein aina kaulassa mukana, vaikka se onkin epämukava, painava ja iso kapistus. Rakastan kukkia, kauniita taloja, matkustelua ja kotona vauvan kanssa olemista. Rauhallisia aamuja ja kesämökin aurinkotuolia. Pidän blogia nimeltä annalla.com, ja siellä jaan ottamiani kuvia silloin tällöin, kun kiireiseltä arjelta ehdin. Olen opiskellut valokuvausta itsenäisesti, lähes päivittäin kahden vuoden ajan Tallinnassa asuessamme, sekä osallistunut valokuvaaja Krista Keltasen kahdelle eri kurssille.

 

ots_yhteys2

[/span8] [spacer] [span3]

 

 

 

IMG_0281

IMG_0252

[/span3] [spacer] [/row]